LOES in de Media - LOES voor Dieren

Ga naar de inhoud

LOES in de Media

Media / Nieuws / FB

Stichting LOES op Radio Weesp     //     11-11-2015

Op woensdagavond 11 november 2015 werd Joke Voorn van Stichting LOES voor Dieren door dierenarts Frans Krug live geïnterviewd in het programma Flower Power op de lokale radiozender Radio Weesp.
Beluister de uitzending met de audiospeler hieronder (links).

In het radiointerview met Joke Voorn komt onder andere het onderwerp jong castreren en steriliseren van kittens ter sprake. Wilma de Joode, beheerder van Dierentehuis De Bommelerwaard in Bruchem, is hierover geïnterviewd door Erik de Zewart op Radio 1. Dit interview kunt u beluisteren met de audiospeler hieronder (rechts). Bovendien heeft Wilma hierover een erg mooi en informatief filmpje gemaakt dat via deze link te zien is.

Stichting LOES voor Dieren op DierenLot dag     //     8-11-2014

Op 8 november 2014 heeft Joke Voorn, mede namens en in samenwerking met Stichting Stray Animal Foundation Platform, op de DierenLot beneficiëntendag een presentatie gehouden over de aanpak van het zwerfkattenprobleem door middel van de TNR methode.

Via deze link kunt u de gehele presentatie van Joke vinden, in pdf formaat.
Het is toegestaan uit deze presentatie te citeren, mits met bronvermelding.

Links naar Stray-AFP en DierenLot.

Dierenbescherming waarderingscertificaat voor Ruco
13 december 2013: Stichting LOES voor Dieren feliciteert haar bestuurslid Ruud Vosveld van dierenvoederspeciaalzaak RUCO met het eerste waarderingscertificaat van de Dierenbescherming Amsterdam voor het niet verkopen van dieren.

De Telegraaf - zaterdag 7 december 2013

Joke Voorn, van onze eigen Stichting LOES voor Dieren, als dierenvriend van de week in De Telegraaf van zaterdag 7 december 2013. //

Stichting LOES voor Dieren op Symposium
Op 3 november 2013 heeft Joke Voorn, mede namens Stichting Amsterdamse Zwerfkatten, op een symposium van "Stray Animal Foundation Platform" een presentatie gehouden over de aanpak van het zwerfkattenprobleem in Amsterdam.

Via deze link kunt u de gehele presentatie van Joke vinden, in pdf formaat.
Het is toegestaan uit deze presentatie te citeren, mits met bronvermelding.

Stichting Loes in TROS Nieuwsshow - 24 augustus 2013

'Knaagdieren uit het schap'

Dierenspeciaalzaken in Nederland besluiten steeds vaker om zelf geen dieren meer te verkopen. En dat is maar goed ook, vindt Joke Voorn van de Stichting LOES voor Dieren. Want Pluisje en Snuffie, die er in de etalage nog zo schattig uitzagen, blijken eenmaal thuis toch wel erg bewerkelijk te zijn. En dan wordt de cavia of het konijn maar al te vaak zonder pardon buiten de deur gezet. Met een beetje geluk komen ze bij onze gast terecht.

foxyform
Terug naar de inhoud