Help LOES / contact - LOES voor Dieren

Ga naar de inhoud

Help LOES / contact

Indien u het werk van Stichting LOES voor Dieren wilt ondersteunen, zijn wij natuurlijk erg dankbaar. Hieronder ziet u de verschillende manieren waarop u kunt bijdragen aan het werk dat wij doen om het dierenwelzijn te bevorderen.

Donateur worden

Pleegadressen gezocht

De opvang van zwerfdieren is een verlieslatende activiteit, immers, de dieren komen vaak gewond binnen. Verder moeten de dieren ingeƫnt worden, gesterilliseerd en natuurlijk gevoed en verschoond. Dit alles is een kostbare zaak en donaties zijn voor onze stichting dan ook van levensbelang.

Als onze werkwijze u aanspreekt en u daarvoor iets kunt missen, dan zijn wij - en de dieren - u enorm dankbaar.

Uw donaties zijn overigens belastingaftrekbaar, want Stichting LOES is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Ons bankrekeningnummer is:
Triodos Bank IBAN: NL17 TRIO 0198 428 073
t.n.v. Stichting LOES voor Dieren te Amsterdam


U kunt ook online doneren via het geef gratis logo onder aan de pagina.

Of geef u op als vaste donateur, telefonisch
0294-415446 of via het contactformulier verderop op deze pagina.


Stichting LOES voor Dieren is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 517 609 75

Stichting LOES vangt dieren op in pleeggezinnen, waar ze met aandacht en liefde verzorgd worden tot een nieuwe baas zich aandient. Houdt u van dieren, maar denkt u dat u een dier  ook weer kunt afgeven aan een aspirant baasje?  Nieuwe pleeggezinnen zijn altijd welkom. Als pleeggezin kunt u rekenen op de steun van onze coƶrdinator Joke Voorn, die u met raad en daad bijstaat. Verder is het aan u om aan te geven welke diersoort u wilt opvangen, bent u goed met katten, of misschien met cavia's en/of konijnen? Of kunt u af en toe een hond een tijdelijk huis geven? Of bent u in de zomer beschikbaar om de grote stroom aan kittens op te vangen? Wij kunnen uw hulp ontzettend goed gebruiken! Denkt u dat u de tijd en aandacht hebt om dieren op te vangen? Dan horen wij graag van u: u kunt contact opnemen met Joke Voorn op telefoonnummer 0294-415 446 of via het contactformulier op deze pagina.

Vrijwilliger worden

Naast het opvangen en verzorgen van dieren vergt het nog veel meer om een stichting draaiende te houden. Is het opvangen van dieren niet haalbaar vanwege uw agenda of andere redenen, maar wilt u toch helpen? Ieder heeft zijn of haar eigen capaciteiten en wij maken daar graag gebruik van. Wellicht bent u handig met computers of administratief onderlegd? Wellicht wilt u ons incidenteel helpen met het verzenden van grote partijen post? Wij zijn blij met alle hulp! U kunt zich opgeven telefonisch 0294-415446 of via het contactformulier op deze pagina.

De pleegadressen van Stichting LOES voor Dieren zijn alleen op afspraak te bezoeken. Wij verzoeken u vriendelijk met ons te bellen op telefoonnummer 0294-415446, te e-mailen via uw eigen e-mailcliënt (klik op deze link) of via het contactformulier op deze pagina.

Contact formulier
Voor hulpvragen betreffende een dier, andere vragen, opmerkingen of suggesties kunt u het formulier hieronder invullen.
Wij doen ons best u zo snel mogelijk te antwoorden.
Als u een dier wilt adopteren nemen wij daarover altijd telefonisch contact met u op.

Bezoek ons ook op Facebook

Terug naar de inhoud